BejelentésÖnkéntes Batta
+36-20/484-4448;+36-30/639-3082; +36-30/402-8230

MENÜ
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Segítőink

Ők már segítettek az Önkéntes Batta csapatán keresztül a rászorulóknak!

tovább >>Szavazás


LinkekFontosnak érezzük másokkal való törődést, együttérzést. Gyermekeknek megtanítani az elfogadás örömét. Tisztelni az időseket, támaszt adni az elesetteknek.

Nagyon sokan nélkülöznek, éhesek nap mint nap, télen fáznak, ünnepekkor nincs ajándék!

TE MIÉRT SEGÍTESZ?

Önkéntes Batta címére juttasd el válaszodat E-mail: onkentesbatta@gmail.com
Amit megjelenítünk ezen az oldalon.

LEVELEK
Én azért segítem/segítettem az Önkéntes Batta Csapatát, mert sajnos a mai világban nagyon sok rászoruló van sajnos saját hibáján kívül. Nekem is volt egy rövid időszak amikor eléggé lent voltunk a padlón és már meg voltak az ikrek. Tudom milyen jó amikor van aki egy kis aprósággal is de kisegítették az embert, igaz családon belül DE az is hatalmas segítség volt akkor. Egyáltalán már az hogy odafigyelnek az emberre nem csak elmennek mellette. Szeretek adni, remélem, hogy azzal a pár dologgal is segíthettem másokon ill örömet okozhattam gyerekeknek! :) Ha én gazdag volnék, biztos több alapítványt is segítenék.
Madácsi Noémi

Szomorúan látom, hogy a mai világban a segítségre szoruló emberek mellett sokan elmennek és nem segítenek. Nem kell nagy dolgokkal segíteni másnak csak a saját háztartásban szét nézni és amit nem használ az ember azt más olyan családnak rászorulónak fel ajánlani, hogy örömet és boldogságot adjunk neki. Hiszen ami sokaknak lom az másnak nagy segítség legyen az apró kis tárgy vagy valami bútor akár élelem! Én tudom milyen érzés, de amire nekem már nincs szükségem azt fel ajánlom mert olyan jó látni az emberek arcán a mosolyt, hogy valaki vagy valakik gondolnak rájuk és fontosak még Ők is! Ha röviden szeretnéd miért is segítek? Mert segíteni jó! Jó látni az arcokon a mosolyt amit cserébe a segítségért adnak nekünk, hogy mi még gondolunk rájuk ! A szeretetet és boldog gyermek mosolyt amit a gyermekek arcán láthatunk mikor nekik adunk valamit ami nekik igazi nagy ajándék! Ezekért az őszinte mosolyokért és boldog arcokért segítek én!! Mert mindenkinek jól esik ha segítenek rajta!
Kaczián Andrea

Hát azért segítettem mert hiszem,hogy adni jó! Én sokat kaptam segítséget önzetlenül ismerősöktől és végre én is adni szerettem volna. Főleg ha szinte nem kerül semmibe maximum egy kis szervezkedésbe.Ha mi már itthon nem tudunk felhasználni valami tárgyat,bútort háztartási cikket de az még jól jöhet valakinek akkor nem dobom ki hanem inkább fel ajánlom ajándék képpen .Mert másnak ez lehet,h.létszükséglet és nem tudja megvenni!Miért legyen az enyészeté? Ezt tudtam megfogalmazni ezzel kapcsolatban.
Szalmási Mihályné Jolika

Amiért csatlakoztam az Önkéntes Batta csapatához. Mikor életem nehéz periódusához értem és az önsajnálat felemésztett, arra gondoltam, hogy rajtam kívül biztosan vannak még ennél rosszabb helyzetben lévő emberek is. Tudtam, éreztem, hogy magamon is csak úgy segíthetek, ha másokon tudok segíteni. Ez egy pillanat volt, amikor eldöntöttem ez lesz számomra a kiút. Azt éreztem, hogy segítségemmel és pont ezért empátiámmal én is segítségére lehetek embereknek, akik nem látnak kiutat a jelenlegi állapotukból. Mikor szembesültem avval, hogy az én problémám eltörpül mások problémájához képest, elgondolkoztam a sajátomén. Természetesen mindenkinek a sajátja a legnehezebb ezért jól esik a másik embernek, ha segítő jobbot nyújtanak feléje, és nem hagyják magára a bajban. Az én lelkemnek határozottan jót tett, hogy látom, hogy a segítség, amit a csoport nyújt igen is nagyon nagy segítség mások számára. A csoportban láttam azt az erőt és elszántságot, amire nekem szűkségem van. Az első megjelenésem az Önkéntes Batta-val az erdő takarítása volt a garázsok mögött. Az energiámat lekötöttem a felesleges gondolatok helyett. Itt láttam azt először, hogy igenis van össze fogás. Vannak célok és vannak olyan emberek, akik embertársaiért képesek tenni. Örülök, hogy ilyen csapat tagja lehetek még akkor is, ha jelenleg keveset tudok segítséget nyújtani.
Baki Katalin

Kedves Ági,Ki ne segítene egy önzetlen csapatnak,akik már többször bebizonyították jó szándékú segítségnyújtásukat az arra rászorulókon.Minden elismerésem a kis csapaté akik szabadidejüket nem sajnálva szorgoskodnak mások megsegítésén.Az Önkéntes Batta rendelkezik az egyik legnagyobb emberi jellemvonással,ez pedig az emberség.Üdvözlette.
Szabó Tímea vállalkozó

Sokan foglalkoznak adománygyüjtéssel, és annak szétosztásával, de a Batta önkéntese különösen nagy odafigyelést és támogatást érdemel. Vajon miért? Egyszerü a válasz. Az élén egy háromgyermekes fiatal nő áll, aki gyermekei nevelése mellett szivügyének tekinti a szegénysorban élőket. Gazdagokat/jómóduakat megszégyenitően vett részt a kolontáriakat ért katasztrófában. Kilincselt az emberek érdekében. Az adományokat mindig a rászorultaknál landoltak/landolnak kezéből! Társaival együtt nagy tiszteletet érdemel Vig Ágnes a szegények/rászorulók védelmezője!!
Varga Márta

Kedves Víg Ágnes! Az alábbi levéllel fordulok Önhöz, a következő segítségkéréssel, köszönettel kapcsolatban: 2011. február közepén a Velencei-tó partján élveztük a kellemes időt gyermekeimmel és a párommal. Próbáltuk kis családunkat egy mobiltelefon kamerájával megörökíteni több-kevesebb sikerrel, amikor egy a nádasban hasaló fiatalemberre lettünk figyelmesek, ahogy mozdulatlanul feküdt a tó szélén. Mint kiderült, madarat fotózott. Mi megijedtünk, azt hittük rosszul van, de miután tisztázódott a félreértés, kellemesen elbeszélgettünk. Szóba került a fotózás, és megkértük készítsen pár fotót a telefonunkkal, mert nekünk sajnos fényképezőgépre nem futja... Kedves volt, felajánlotta, hogy a saját profi gépével csinál néhányat, kinyomtatja és majd elküldi a címünkre. A képek elkészültek, a címemet megadtam, és hittem is meg nem is, hogy lesz belőle valami. Amikor megkérdeztem, hogy mivel tartozom a fáradtságáért, csak ennyit mondott rövid gondolkodás után: `Az Önkéntes Batta ajándéka` - így találtam meg Önt a Google segítségével. Amiért ez a levél íródott: A kinyomtatott fotókat a napokban megtaláltam a postaládában egy borítékban, cím és feladó nélkül. Mivel a fiatalember elérhetőségét nem tudom, így kérem Önt, hogy tolmácsolja felé egy székesfehérvári 2 gyermekes anyuka köszönetét!
Horváth Erika és családja

- Hirtükör - http://www.hirtukor.hu/bel2.php?ssz=18436#hozz1
Egyre többen szorulnak alkalmi vagy rendszeres segítségre, és vannak olyan hézagok, amiket máshogy nem lehet betölteni. Ha valaki belefér az állam által előírt szegénységi kvótába, mégsem akkor sem biztos, hogy a segély lehetőséget kihasználva megoldódott a család mindennapos élelmezési vagy ruha gondja. Mosógép vagy hűtő elromlásakor pedig egyre kevesebbeknek van annyi tartalékuk, hogy újat tudjanak venni. Ez egy nagyon szép dolog, hogy egymásért segítenek az emberek, bízom a folytatásban! :)
Tomcsányi Dorina

Kedves Ágnes ! Munkásságát látván netes olvasgatásaim alkalmával szeretnék gratulálni. Nagyon sok ember boldoggá tétele igazi emberi érzésről tanúskodik. Kevés ember töltené azzal szabadidejét, hogy rászorultaknak gyűjtögesse mások felesleges dolgait. Ehhez elhivatottság szükséges. Szóval gratulálok !
Tisztelettel egy aggódó édesanya: Székesfehérvár

Tisztelt Százhalombattai önkéntesek! Ezen levéllel szeretné megköszönni áldozatkész segítő munkátokat amit a devecseri vörös iszap károsultakért tesztek. 2010-10-30. szombaton negyedik alkalommal hoztatok a károsultaknak adományokat. A szervezőmunkát, az áldozatot, amit értünk tettetek és tesztek csak nagyon nagy hálával és tudjuk megköszönni. Továbbá hálával tartozunk még azoknak, akik adományukkal gondoltak azokra, akiknek mindenüket elvitt a vörös iszap. Gondosan személyre szabottan igyekeztek mindenkinek előteremteni azt, amire éppen most ebben, mostoha körülményben szüksége van, és használni tud. Bízunk benne, továbbra sem hagytok minket magunkra. A későbbiekben mikor már mindenki a saját otthonába élhet, akkor kell csak az igazán nagy összefogás. Tudjuk, nem tudtok mindenkin segíteni de, a ti hozzáállásotok ad reményt azoknak is, aki várják a segítséget és bíznak a lojális kártérítésben. KÖSZÖNJÜK! Kívánunk nektek további jó munkát. Sok sikert és jó pihenést az őszi szünetben.
Tisztelettel: Bakosné Horváth Éva Devecseri lakos, önkéntes segítő

Most olvasom a cix688.uw.hu-n, hogy ti is gyűjtötök a devecseri népnek! királyak vagytok! Istenek!Örülök, hogy ennyi önzetlenség van bennetek! Olvasom a beszámolókat az önkéntesbatta honlapon, hihhhetetlen lehet ott az a szenvedés... Nálunk, amikor átszakadt a tarpai gát ( te tudod miről beszélek, ott voltál zsákot rakni) szintén egy csomó cuccot hoztak az önkéntesek- tudom, hogy a devecseriek min mennek keresztül. Ha ti nem lennétek, az önkéntesek AZ ÖNKÉNTESEK, nem tudom mi lenne velük... mi lett volna velünk... Köszönöm hogy vagytok és teszitek a dolgotokat a devecseriek nevében is. Soha ne érezd át milyen jó érzés ez. soha ne kelljen. Az ég áldja a Battai Önkénteseket!

- Nagyon jó hogy ilyen össze tartás van. és sok segítség. Mi is segítünk amiben tudunk.
Zsuzsi

Kedves Önkéntesek! Úgy tudom, hogy nincs bevételetek.. Helységetek se ahova a felajánlásokat tennétek. Miért nem kértek magatoknak segítséget?Ki fizeti a saját költségeteket(telefon,utazás.....)Hány ember kell a szervezéshez?Tetszik az oldal és amit csináltok.
Gitta ÓzdrólFacebook: Önkéntes Batta
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!